Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Εσάς ποιος θα σας κράξει;

Δεν ξέρω αν αντέχεται πια η κατάσταση.
Έχουν ξεφύγει εντελώς.


Επιγραμματικά όσα είπαν τα δελτία ειδήσεων:


- Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με τη συναίνεση ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ με την πρόταση για αλλαγή του Εκλογικού Νόμου.

- Στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους «φυγόστρατους». Και πλήρη θητεία για όλους ανεξάρτητα χώρας προέλευσης των γονέων!

- Ευρωπαίος πολίτης κρατήθηκε παράνομα στα κρατητήρια με σκοπό την απέλαση γιατί ήταν φορέας HIV και του αρνήθηκαν για 8 μέρες οποιαδήποτε επικοινωνία με την Πρεσβεία, δικηγόρου του, καθώς και τη φαρμακευτική αγωγή του! Υπουργός Εσωτερικών: Κάναμε όσα προβλέπονται απο τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες!?

- Υπουργός Εργασίας: Μου ζήτησαν [ΠΑΣΥΞΕ] να τους δω. Ε, θα τους δω όταν κρίνω ότι θέλω να τους δω!

- Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος: Η Κυπριακή οικονομία είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης!

- Υπουργός Οικονομικών [Αύξηση εταιρικού φόρου]: για να κτυπήσουμε τους «έχοντες» !

- ΚΟΥΙΖ: Ποιες μυστικές υπηρεσίες σας έδωσαν στοιχεία για το Σουδανικό καράβι που έχετε ακινητοποιήσει στο λιμάνι της Λεμεσού;


ΖΗΤΩ η Αριστερή Κυβέρνηση

4 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Έλα ρε 'συ... άμα γυρνάς αριστερά, αριστερά, αριστερά... στο τέλος εκεί που ήταν αριστερά σου δεξιά γίνεται. Φυσιολογική εξέλιξη.

rose είπε...

βλέπω έχεις εντρυφήσει στο "μπάλα είναι και γυρίζει" αυτές τις μέρες
:-)

μαρκος είπε...

συμφωνω με οσα λες για τους αριστερους καπιταλιστες που μας εξουσιαζουν αλλα σε 2 σημεια δεν καταλαβα τη θεση σου

1)Αναφορικα με τη δηλωση της υπουργου εργασιας.Φανταζομαι τη εβαλες γιατι δειχνει μια αυταρχικοτητα οπως απο τη αλλη η πολιτικη που ακολουθει τωρα ο πασυξε ειναι εξοντωτικη για τους εργαζομενους που γι αυτο εξαλλου ετοιμαζονται για απεργιες

2)Εισαι αντιθετη με τη αυξηση του εταιρικου φορου η απλα το θεωρεις υποκρισια απο πλευρας κυβερνησης να δηλωνει οτι θα κτυπησει τους εχοντες με αυτο τον τροπο?

rose είπε...

Μάρκο σε χαιρετώ και ευχαριστω για την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω τι εννοώ (από τότε που κάηκαν κάποια γκρίζα κύτταρα διαπιστώνω ότι βρίσκονταν ακριβώς στους νευρώνες που αποθήκευαν πληροφορίες για το ΑΚΕΛ :-)

για την Υπουργό Εργασίας είναι έτσι ακριβώς...δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που εκφράζεται με αυτο τον τρόπο απλά δεν προβάλλεται τόσο όσο άλλοι υπουργοί για να εκτεθεί εντελώς.

Για τον εταιρικό φόρο θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να μπει αυτη τη στιγμή όταν η ανάπτυξη είναι στο 0. Δείχνει ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται μακριά από το Υπουργείο Οικονομικών από αχάμπαρους και ερασιτέχνες. [Δεν μπορώ να πιστέψω οτι ο Σταυράκης ηγείτο μια τράπεζας τόσα χρόνια για να μην καταλαβαίνει τώρα ότι η αυξηση πυροβολεί την οικονομία στο πόδι]Αν θέλουν να τα πάρουν από τους "εχοντες" υπάρχουν δοκιμασμένοι τρόποι πχ κλιμακωτή αύξηση της φορολογίας για όλα τα εισοδήματα από 30.000 και πάνω!

Τωρα αν δεις τις δυο πιο πάνω ειδήσεις σε συνάρτηση με την επόμενη η οποία ήταν συμπτωματικά η αύξηση της κερδοφορίας και τα εκατομμύρια που έκανε ο Όμιλος Σιακόλα σε καιρούς οικονομικής κρίσης αποκαλύπτεται η υποκρισία και των δυο.

ρώτησε κανείς τις πωλήτριες ή εργάτες του Σιακόλα για τα ωράρια, συνθήκες εργασίας και τις αμοιβές τους?