Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

"Παρέλαβα Κράτος...

...και θα παραδώσω μια μάτσαν παττιχόφυλλα"

Έτσι θα ξεκινήσει την ομιλία του ο Πρόεδρος για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα 'ναι όλο καμάρι που τα κατάφερε καλύτερα από τον αείμνηστο.

"Όποιος έκατσε πας τουτην την καρέκλα πάντα δίκιον είσhε για κάποιους, ποιος εν να μου πει ηντα που να κάμω σσσσιόρ; Εν αδρωποι τούτοι να κάμουν τζιαι κριτική στον γγ;", σκέφτεται

[γ και ξανά γ]

Μα καλά, εκείνη η διαφήμιση για την ομιλία του Προέδρου γιατι λέει και ξαναλεει οτι η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

Έχει πλάσμα που θα πλήρωνε να τον ακούσει;

5 σχόλια:

Λεμέσια είπε...

Οι προτεραιότητές του ήταν ευθύς εξ αρχής προσωπικές και κομματικές. "Έχουμε κι άλλες δουλειές" είπε. Τώρα πότε θα συμπέσουν με τη λύση του κυπριακού τα συμφέροντά του, αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει.

http://www.makarios.eu/cgibin/hweb?-A=4424&-V=analysis

Κι εδώ τα μαντάτα από τη Νέα Υόρκη...
http://sophocleous.info/2010/09/28/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AD%CF%82-savoir-vivre/

Το μόνο που ελπίζω, είναι να μην πάει ΚΑΙ φέτος στην παρέλαση αμέσως μετά την άφιξή του και να δηλώσει μπροστά στα τεθωρακισμένα, όπως έκανε πέρυσι, ότι επιθυμεί να στείλει αυστηρότατο μήνυμα στη γενική γραμματεία του ΟΗΕ, ότι δε θα δεχτεί πιέσεις! Για τέτοιου είδους αυτοκτονημένη διπλωματία συζητούμε επί των ημερών της προεδρίας Χριστόφια.

ruth_less είπε...

Δεν τον αντέχω πιόν να κλαίεται, να θυμώνει, τζιαι να χτυπιέται σαν αππωμένο, κακομαθημένο κοπελλούδι βρε Rose μου... ούτε μούχτι, ούτε τζιαι να με πληρώναν!

Και η κριτική να είναι το θανάσιμο αμάρτημα όλων! Έλεος πιόν!!

Λες να μου κλείσουν το blog? Μόλις το ξανάνοιξα... :)

rose είπε...

Λεμέσια
αυτοκτονημένη διπλωματία! αυτο!

τα ειπες όλα


Ρούθ
μη φοβάσαι - εν να κλεισουν πρώτα το δικό μου [έχω κατ αποκλειστικότητα και άλλα καταπληκτικά αποσπασματα απο την ομιλία του προέδρου και θα σας ενημερωνων καθημερινα]\

stalamatia είπε...

Τον κακό τους τον καιρό παραλάβαν και τον ανάποδο τους θα παραδώσουν .
Ενι μπόρουν να μου κάμουν τίποτε ,ότι ήταν να πάθω το έπαθα.!!
Εσού Ρούθι μου να γλέπεσε(΄ντα ωραία λέξη= να γλέπεσε.

rose είπε...

Aν αποφάσιζαν οι πρόσφυγες...