Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010
"το παρακράτος ενθαρρύνεται από βουλευτές"
επειδή δεν την ανακάλυψαν όλοι ακόμα, και έπρεπε να ανακαλέσει, εδώ σας δίνω τη συνταγή:
Συστατικά
3 φλυτζ. αλευρι
2 κ. γλ. μπεικιν
1 κουτ. σοδα
1 κουτ. κανελλα
1 κουτ. πιπεροριζα
3/4 φλ. μελι χλιαρο
1/φλ. ζαχαρη
1 φλ. ταχινι
1/2 φλ. νερο χλιαρο
σταφιδες μαυρες, ξανθες, καρυδια
1/2 φλ. χυμο πορτοκαλιου και ξυσμα.
Οδηγίες
Βαζετε σε λεκανη ολα τα υγρα, εκτος απο το χυμο και τα ανακατευετε καλα. Κατοπιν προσθέτετε σιγα σιγα τα στερεα εναλλαξ με το χυμο. Ο χυλος ειναι πολυ σφιχτος
Στρωνετε λαδοκολα σε ταψακι 26αρι και την αλειφετε με ταχινι, απλωνετε το χυλο και ψηνετε σε μετριο φουρνο 1 ωρα περιπου. Οταν κρυωσει πασπαλιζετε με αχνη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ειναι νοστιμοτερη αν μεινει 1 - 2 ημερες.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
5 σχόλια:
Εν μουχλιασμένη.... θα βαρυστομαχιάσουμε....
ρίκο ρίκο ρικοκό
ρι-κορι-κοκοοοοοοοοό
Προτείνω περυσινά ξινά σταφύλια να τη συνοδεύουν...
και γλαρόσουπα;
αχαχχαχαχχαχαχχαχχαχα :)))
Δημοσίευση σχολίου